Senja Airsoft Klubb
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  GalleryGallery  HjelpHjelp  SøkSøk  MedlemslisteMedlemsliste  GrupperGrupper  Bli MedlemBli Medlem  Logg InnLogg Inn  
Vinterspill kommer snarest.!

Share | 
 

 Diskusjon rundt neste spill

Go down 
AvInnlegg
MikMo
Admin


Antall Innlegg : 211
Join date : 09.06.2009
Telefonnummer : 97156687

PosteTema: Diskusjon rundt neste spill   Juni 14th 2009, 18:44

Hei igjen

Innleder med å takke for morsom gathering i går. Spillet varte vel i ca 5 timer og det eneste problemet vi hadde var å klare å finne varierte oppdrag innenfor de rammene vi hadde tilgjengelig.

Derfor lurer jeg på følgende: Hvis vi tar utgangspunkt i Sildevika som samlingssted og spillsted. Vil det da være en tanke å komme sammen 2-3 stykker og regissere et spill i litt større grad. Tenker da at vi får tak i og kopierer ut kart. Lagene må orientere seg frem til en kartreferanse. På samme kart er også deres område avmerket. Oppdragene kan variere men f.eks kan det være å stanse smuglere, sabotører eller opprørere som skal inn i området.

For å få til noe i denne skalaen tror jeg det er viktig at et par personer har det hele overblikk og styrer gamet. Når det først er i gang kan vi ha flere konvolutter som er utdelt på forhånd. Da kan man åpne neste oppdragstekst når første oppdrag er utført. Dermed kan arrangører også være med i selve spillet. Planleggingen her blir viktig og også at forberedelser er unnagjort. Eksempelvis vil det være en fordel at man en stund i forveien har vært i terrenget og etablert sine baser, med nærforsvarsstillinger, observasjonsposter og lignende. Dette fordi vi da ved ankomst spilldag kan gå rett ut og starte. Dette vil være en annen type game enn hva vi har prøvd tidligere og mye større. Vi kan javnt over holde 1 game gående hele dagen. Folk som blir skutt kan gå tilbake til base eller et forhåndsbestemt Spawn point og etter å ha logget seg inn der få spille igjen.

Hva tror dere folkens? Høres et slikt opplegg morsomt ut, eller tror dere at vi skal holde oss til dagens modell med flere små games i løpet av en kveld? Det funker jo beviselig jævli bra det ogsåVery Happy
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
Ken E. Sørensen
Medlem
avatar

Antall Innlegg : 198
Join date : 17.06.2009
Age : 29
Bosted : Finnsnes
Telefonnummer : 41503655

PosteTema: Interessant   Juni 20th 2009, 01:35

Jo, hadde vært kult med games som har oppdrag og planlagt taktikk og som varer mere en bare 20 minutt, og sånn at man faktisk må spare på ammo selv om man har hi-cap mags. Hadde vært kult og printe ut nåkka google maps kart over området med redigerte lokasjoner av eventuelle bomber eller gissel områder, alt av strategi er jo bare candy tel sælve spællinga, Men vi må få et mer spesifisert info av spill typer og games så vi har faste "modes" å spille med. Skotske NCIS har mange velstrukturerte games som vi kan stjæle ideèr fra. Men det blir vi å finne ut av eventualy =)
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
 
Diskusjon rundt neste spill
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
SenjaAirsoft :: Forum :: Diverse softgun snakk-
Gå Til: